Zet de smaakpapillen in opperste staat van paraatheid en ga als team de uitdaging aan. 

IMG 4510 kopie

"Een gezellige, competitieve, maar ook zeer leerzame avond. Heel leuk om blind de wijnen te ervaren en Margret is op en top gastvrouw én quizmaster." ~ Josette Jimmink

Zakelijk wijnroulette

2 uur | op jouw locatie | €455,00 excl. btw

Ben je op zoek naar een unieke invulling voor het personeelsfeestje of wil je iets leuks organiseren voor je zakelijke relaties? Boek dan dit leerzame wijnspel bij Smaakvermaak.

Met een glas wijn in jullie hand deel ik de teams in, geef ik uitleg over het spel en deel ik de fiches uit. Na twee speelrondes is er tijd voor ontspanning... een hapje en een lekker glas wijn. Vervolgens bouwen we de spanning weer op en spelen we twee nieuwe rondes. Welk team wint deze titanenstrijd en gaat naar huis met de felbegeerde prijs? 

Wil je naast veel gezelligheid ook het personeel in beweging zetten? Dan kom ik graag samen met Carmen Lopez Brea van Anders & Doen. Zij zal infiltreren in het spel en ze uitdagen om actiegericht en met positiviteit in hun kracht te staan, zodat ze leren wat hun kwaliteiten zijn en dit weer in kunnen zetten op de werkvloer. Extra kosten? 350 exclusief btw.

IMG 4532 kopie

"Buikpijn van het lachen. Het was gezellig en zeer leerzaam. Dankjewel Margret" ~ Alexandra Leevendig-Huygens

Particulieren

2,5 uur | Kookstudio De Hofsteede in Limmen | €40,00 p.p.

Spelletjes zijn altijd leuk. Helemaal wanneer je het met vrienden, familie, buren of je sportteam speelt. En het mooie is dat je voor dit spel geen wijnkenner hoeft te zijn, maar wel met buikpijn van het lachen de locatie verlaat.

Bij binnenkomst staat er een glas wijn voor je klaar. Ondertussen worden de teams gevormd, de fiches uitgedeeld en volgt er uitleg van het wijnspel. Na 3 proefwijnen is er tijd voor een hapje, een lekker glas wijn om de strategie door te nemen. Na wederom 3 proefwijnen tellen we de fiches en het team met de meeste fiches verdiend eeuwige roem. Oké, oké.... ook een prijs, want er moet wel iets om voor te strijden zijn :-)

De minimale bezetting voor dit wijnspel is 12 personen en kan eventueel ook op locatie gegeven worden.