Prikkel je zintuigen

Samen wijn proeven is Genieten & Verbinden. Met zijn allen aan één lange tafel proeven van smakelijke wijnen en hapjes, met uiterste zorg geselecteerd. Door de ontspannen en intieme sfeer komen tijdens deze avonden de mooiste verhalen los en worden deze met veel plezier gedeeld.

wijnproeverij

"Je bent een enthousiaste gastvrouw en vertelt met veel plezier over wijn & spijs. Een aanrader!" ~ Dorethé de Groot-Hes

Wijn-spijsproeverij 'Toll und spass'

Vrijdag 20 maart 20.30 uur | Kookstudio De Hofsteede in Limmen | €45,00 p.p.

Deze avond proef je Oostenrijkse wijnen en Margret voert je mee met de verhalen achter de geschonken wijnen en hun wijnmakers. Alexandra van Puur Geluk Catering verzorgt de hapjes die natuurlijk een Oostenrijks tintje zullen hebben. Kom je proeven hoe Alexandra & Margret samen smaken raken?

PS: wat ons betreft mag je je lederhosen of dirndl thuis laten. Mag, maar hoeft niet :-)

Direct reserveren

 

Zaterdag 11 april 2020 | 20.30u | Kookstudio De Hofsteede in Limmen | €45,00 p.p.

Een educatieve avond in de vorm van een spel.

Terwijl we starten met een glas wijn stellen de teams zich voor. De spelregels worden uitgelegd en de fiches verdeeld. We spelen twee sessies van 3 blinde proefwijnen met tussendoor een kleine pauze voor een hapje en een glas wijn. Aan het einde tellen we de fiches en zij met de meeste verdient naast eeuwige roem natuurlijk ook een prijs.

Direct reserveren

SAM3169 kopie

"Dit was een hele gezellige en vooral lekkere avond die zeker voor herhaling vatbaar is." ~ José Zonneveld

Wijnproeverij voor groepen

Duur: 2 uur | €32,50 p.p.

Er wordt aan zes verschillende wijnen gesnuffeld en geslurpt. Er wordt uitleg gegeven hoe je wijn proeft en er wordt verteld over de verhalen achter de geschonken wijnen. Op de proeftafels staan lekkere hapjes om de wijnproeverij te begeleiden.

De genoemde prijs geldt voor groepen van minimaal 8 personen.

Contact opnemen

foto voor website kopie

"Margret, heel hartelijk dank voor de gezellige en lekkere wijn-spijsavond. Je hebt het heel professioneel gedaan! ~ Danica Zewald

Wijn-spijsproeverij voor groepen

Duur: 3,5 uur | €47,50 p.p.

Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere proeverij, kies dan voor deze wijn-spijsproeverij! Proef, ervaar en beleef samen hoe smaken elkaar kunnen raken. Er staan acht verschillende wijnen klaar om geproefd te worden. Bij 5 van deze wijnen wordt er een amuse geserveerd dat er perfect bij past.

De genoemde prijs geldt voor groepen van minimaal 10 personen.

Contact opnemen

 P1010547 kopie

"Jij verzorgde voor ons een wijnproeverij op locatie. Heerlijke, leerzame uurtjes vlogen voorbij. Jij deelde je passie & kennis en wij zijn een ervaring rijker" ~ Anita Koot & Sandra Bult 

Wijnproeverij op maat?

U vraagt, wij draaien

Wilt u de proeverij bij uw thuis of op een andere locatie? Of één met een thema? Ook dat is mogelijk!

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een wijnproeverij boeken? Neem dan contact met mij op via info@smaakvermaak.nl

Contact opnemen

Direct reserveren / meer informatie

Interesse in één van deze wijnproeverijen, maar een brandende vraag die niet tot morgen kan wachten? Bel mij:

Margret Weijers
06 - 22 79 32 22

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen reserveren? Vul dan onderstaand formulier in en binnen een week ontvang je een email retour. Maar mocht je deze missen, kijk dan in je spambox. Als 'onbekende' word ik hier gewoon in gesmeten... Auw!

Ik geef mij op voor: