Prikkel je zintuigen

Samen wijn proeven is Genieten & Verbinden. Met zijn allen aan één lange tafel proeven van smakelijke wijnen en hapjes, met uiterste zorg geselecteerd. Door de ontspannen en intieme sfeer komen tijdens deze avonden de mooiste verhalen los en worden deze met veel plezier gedeeld.

wijnproeverij

"Je bent een enthousiaste gastvrouw en vertelt met veel plezier over wijn & spijs. Een aanrader!" ~ Dorethé de Groot-Hes

Agenda

Wijnproeverij 'Let Sun Shine' voor het goede doel = volgeboekt

Vrijdag 12 januari '18 20.30 | De Lantaarn in Limmen | €25,00 p.p.

De positieve en goedlachse Sunn Dekker (8) heeft een zeldzame ziekte, Neurofibromatose (NF1). Oorzaak? Een 'foutje’ in het DNA waardoor zij te weinig van een bepaald eiwit (neurofibromine) in haar lichaam heeft. Dit leidt tot ongeremde celgroei en dus tumoren. Om meer aandacht te vragen voor deze ziekte organiseert Smaakvermaak een wijnproeverij t.b.v. Sunn en haar lotgenoten om verder onderzoek naar NF1 te ondersteunen.

Dus.... jij een gezellige en smakelijke wijnproeverij en Sunn en haar lotgenoten geld voor verder onderzoek naar deze ziekte. Met recht een wi(j)n-wi(j)n situatie!

Direct reserveren

Wijn-spijsproeverij Duitsland

Zaterdag 10 februari '18 20.30 | Kookstudio de Hofsteede in Limmen | €45,00 p.p.

De wijnbouw in Duitsland is naar grootte de vierde van wijn producerende landen en word vaak gezien als het wijnland waar alleen laffe, zoete wijnen vandaan komen. Dit is allang niet meer zo. Alhoewel er prachtige edelzoete wijnen worden geproduceerd, is er ook heerlijke riesling, weisserburgunder en grauburgunder. En wat te denken van de fruitige spatburgunder? Natuurlijk worden alle geschonken wijnen geserveerd met een passend hapje. Kom je Duitsland (her)ontdekken?

Direct reserveren

Inloop Wijnproeverij '50 Tinten Wijn'

Vrijdag 23 maart 2018 | 20.30 uur | De Burgerij in Limmen | €15,00 p.p.

Alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden en vriendinnen snuffelen, slurpen en proeven aan wijn. De deur staat vanaf 20.15 open, maar je mag ook later binnen komen, als dat beter uitkomt.

Er staan 50 verschillende wijnen open. Afkomstig uit de bekende wijnlanden als Frankrijk, Spanje en Italië, maar ook Roemenië, Oostenrijk en Zuid-Afrika hebben heerlijke wijnen die zeker op de proeftafel komen te staan.

Je kan de wijnen die jij het meest lekker vind, vele met korting, bestellen. Dan heb je ze voor Pasen in huis.

Direct reserveren

 

 

SAM3169 kopie

"Dit was een hele gezellige en vooral lekkere avond die zeker voor herhaling vatbaar is." ~ José Zonneveld

Wijnproeverij voor groepen

Duur: 2 uur | €30,00 p.p.

Er wordt aan zes verschillende wijnen gesnuffeld en geslurpt. Er wordt uitleg gegeven hoe je wijn proeft en er wordt verteld over de verhalen achter de geschonken wijnen. Op de proeftafels staan lekkere hapjes om de wijnproeverij te begeleiden.

De genoemde prijs geldt voor groepen van minimaal 8 personen.

Contact opnemen

foto voor website kopie

"Margret, heel hartelijk dank voor de gezellige en lekkere wijn-spijsavond. Je hebt het heel professioneel gedaan! ~ Danica Zewald

Wijn-spijsproeverij voor groepen

Duur: 3,5 uur | €47,50 p.p.

Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere proeverij, kies dan voor deze wijn-spijsproeverij! Proef, ervaar en beleef samen hoe smaken elkaar kunnen raken. Er staan acht verschillende wijnen klaar om geproefd te worden. Bij 5 van deze wijnen wordt er een amuse geserveerd dat er perfect bij past.

De genoemde prijs geldt voor groepen van minimaal 10 personen.

Contact opnemen

 P1010547 kopie

"Jij verzorgde voor ons een wijnproeverij op locatie. Heerlijke, leerzame uurtjes vlogen voorbij. Jij deelde je passie & kennis en wij zijn een ervaring rijker" ~ Anita Koot & Sandra Bult 

Wijnproeverij op maat?

U vraagt, wij draaien

Wilt u de proeverij bij uw thuis of op een andere locatie? Of één met een thema? Ook dat is mogelijk!

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een wijnproeverij boeken? Neem dan contact met mij op via info@smaakvermaak.nl

Contact opnemen

Direct reserveren / meer informatie

Interesse in één van deze wijnproeverijen, maar een brandende vraag die niet tot morgen kan wachten? Bel mij:

Margret Weijers
06 - 22 79 32 22

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen reserveren? Vul dan onderstaand formulier in en binnen een week ontvang je een email retour. Maar mocht je deze missen, kijk dan in je spambox. Als 'onbekende' word ik hier gewoon in gesmeten... Auw!

Ik geef mij op voor: