Wijn-spijstraining horeca

Verhoog je wijnomzet 

2 uur  l  op locatie  l  €227,50 excl. btw

Samen gaan we aan de slag met jullie wijn- en menukaart. Er word uitleg gegeven hoe je het beste wijn met spijs kunt proeven en waar je op moet letten. We maken smaakprofielen en proeven drie gerechten van de kaart in combinatie met jullie wijnen. Men krijgt inzicht in het onder woorden brengen van de smaak en de wijn-spijscombinaties.

Wanneer het personeel de wijn-spijscombinatie geproefd heeft vertellen ze hun persoonlijke voorkeur waarbij hun ogen gaan sprankelen. Dit wordt opgemerkt door de gast die er enthousiast van word.

Ben je er klaar voor?

20190701 193410 01

 

 

Leuk. Ik sta te trappelen om aan de slag te gaan.

Vul hieronder het formulier in en ik neem contact met je op om vrijblijvend onder het genot van een cappuccino mijn werkwijze aan je uit te leggen.