Mag ik je wat vragen? En dan wel graag een eerlijk antwoord geven. Wat doe jij met een gekregen fles wijn van je zakenrelaties? Bijvoorbeeld als bedankje voor jouw loyaliteit in het afgelopen jaar? Belandt die fles bij jou, net als bij zovelen, in je kelder of trapkast? Je hebt immers geen idee welke wijn je eigenlijk gekregen hebt. Totdat je al zoekend naar een attentie voor Bep, Hans of Wim diezelfde fles wijn weer cadeau doet. Dat is niet erg, maar toch best wel zonde van die, misschien wel, verloren smaak.

Om dit nu bij jou zelf te voorkomen, komt Smaakvermaak met een geschenk vol smaak. Op een persoonlijke, vermakelijke en informele manier laat jij jouw zakenrelaties bewust worden van smaak voor wijn en spijs. Zo wordt het wèl een feest om die gekregen fles te openen. Begeleid door vragen èn antwoorden, komen jouw relaties  achter hun eigen smaak. Wedden dat dit cadeau niet in de kelder of de trapkast belandt?

Wil jij ook een geschenk vol smaak weggeven? Of wil jij er zelf wel stiekem eentje krijgen? Wijs dan de persoon die bij jou op het werk verantwoordelijk is voor deze wijn-relatiegeschenken eens op Smaakvermaak. Natuurlijk zal ik je belonen.

Je vindt hier een overzicht van de verschillende smaakboxen. Mocht je advies nodig hebben of een vraag aan mij willen stellen, mail mij gerust.

Terug naar overzicht...