Het is mij nog niet eerder gebeurd, maar ik kreeg gisteren de fles niet open. Grote paniek, want ALTIJD sta ik klokslag 00.00 uur klaar om te 'ploppen', zodat ik vervolgens mijn lief als eerste een goed en gelukkig nieuwjaar kan wensen. Maar gisteren lukte het dus niet.... Zou de duivel ermee gespeeld hebben? Ik had namelijk voor het eerst een fles Prosecco in plaats van Champagne koud gezet. Voor mij staat één ding vast: volgend jaar gewoon weer aan de Champagne. Plopt beter en smaakt lekkerder.

Wist jij dat champagne ook zeer goed is voor je huid? Nee ik bedoel niet het OP drinken, maar OP je huid smeren. Anti Aging Huidspecialist Angelina van Angelina's Care & Beauty Instituut vertelt je er in deze gastblog alles over.

"Soms heeft je huid iets extra’s nodig na een periode van (december)stress, tijdens een gure winter, of na ziekte. Net zoals we tijdens een nieuwjaarsparty feestelijk proosten met een glas bruisende champagne, zo heeft de 40+huid een dagelijkse boost nodig naast onze verzorgende en antiage dag- en nachtcrème.

In mijn praktijk heb ik een minibar vol met glazen Champagne ampullen met de meest waardevolle en geconcentreerde werkstoffen voor jouw huid. Het is een luxe om zo’n champagne flesje uit te kiezen, te ‘ontkurken’ en vervolgens met een weldadige massage op je huid te voelen. Voor elk huidtype zijn er diverse ‘smaken’ met uiteenlopende werkingen. Heel globaal zijn deze onder te verdelen in huidverjongend, probleemoplossend of met kalmerende werking voor de huid.

champagne voor de huid kopie

Waarom dan maar zo’n klein flesje? Dat zal ik je vertellen; de werkstoffen in deze ampullen zijn zó hooggeconcentreerd dat een kleine hoeveelheid volstaat. De werkstoffen dringen diep in de huidlagen door en bereiken de cellaag met nog levende celkernen. Daardoor zal de actuele toestand van de huid zichtbaar verbeteren en dat is wat we willen. Deze snelle Champie shotjes hebben als voordeel dat ze gemakkelijk thuis gebruikt kunnen worden, zodat je ook kunt variëren in smaak en kleur. In combinatie met de huidroller behandel je thuis je eigen huid met een ampul van jouw keuze. Breng daarna je nachtcrème aan en je kunt zo naar je bedje. Zo blijft je huid langer mooi op een natuurlijke manier."

Waarmee hebt jij gisteren geproost op 2016? Laat het mij in het commentaarveld hieronder weten.

Terug naar overzicht...